Hvordan matemballasje "anti-epidemi"

I desember 2019 endret den plutselige "COVID-19" livet og matvanene våre.Under den nasjonale krigen mot "COVID-19" gjør matindustrien sitt beste.Noen lanserte markedsføringsaktiviteter med temaet "epidemien", mens andre har endret den originale produktemballasjen og tatt i bruk innovative emballasjeformer for å møte forbrukernes behov på denne spesielle tiden.

Som svar på reiserestriksjoner under epidemien, har ferdigmat og umiddelbar matlevering blitt førstevalget for mange forbrukere.Selv om hamstring i stor grad vil forsvinne etter pandemien, men den langsiktige trenden med restauranttaking og økningen i sosiale aktiviteter i perioden etter epidemien, spiller ferdigmatemballasje fortsatt en viktig rolle for matbeskyttelse og reisevennlighet.

Ferdig mat gir stor bekvemmelighet til folks liv.Big data viser at rundt 50 % av forbrukerne mener at produktbeskyttelse og mattrygghet er de primære kravene til ferdigmatemballasje, etterfulgt av produktlagring og produktinformasjon.

Mattrygghet er fortsatt en prioritet

I fjor utstedte Zhejiang kommunale tilsynskontor offisielt relevante forskrifter for å standardisere bruk og håndtering av matleveringsforseglinger.Fra 1. mars 2022 er all matlevering i Zhejiang pålagt å bruke "takeaway-seler" etter standarden.

«Takeaway-plomber» betyr at for å sikre mattrygghet i leveringsprosessen, fastsetter regelverket at enkle forseglingspakker som stifter og gjennomsiktig lim ikke kan brukes som takeaway-plomber.

Gjennomføringen av denne forskriften har gjort det mulig for flere og flere virksomheter å finne måter å bedre sikre mattrygghet på.I tillegg, for å ta hensyn til matforedling og produksjon, er forbedring av emballasje for å oppnå formålet med mattrygghet også en pålitelig metode.

Hvordan forbedre mattryggheten fra emballasje

zxds (1)

Pakke hurtigmat innSkuffforsegler

Som ideelt utstyr for brettemballasje, er brettsealer egnet for produksjon av Modified Atmosphere Packaging (MAP) ogVacuum Skin Packaging (VSP),hvor ulike toppfilmer kan forsegles på brett laget av forskjellige materialer.Det er to typer: halvautomatisk og kontinuerlig, henholdsvis for produktemballasje av små og mellomstore produksjoner og høyvolumseffektiv emballasje.

zxds (2)

Termoforming pakkemaskin for pakking av hurtigmat

Termoforming pakkemaskin ismer automatisk utstyr som har filmruller laget av to forskjellige materialer gjennom maskinen, for å fullføre hele pakkeprosessen.

Ulike typer ferdigmat, tilberedte retter og hurtigmat trenger målrettet emballasje, ikke bare for å oppnå den ideelle holdbarheten, men også for å finne tilsvarende emballasjeskjemaer i henhold til spisemåten.Utien Pack kan tilby profesjonelle emballasjeløsninger.

Som en uavhengig utvikling og produksjon av emballasjemaskineri har Utien Pack vært forpliktet til å utvikle mer effektive og sikrere konserveringsteknologier.Vår produksjon av brettforseglere og automatiske termoformende pakkemaskiner kan bedre møte emballasjebehovene til næringsmiddelbedrifter.

God emballasje hjelper næringsmiddelindustrien til bedre å overvinne "COVID-19".

se mer:

Termoformende vakuumpakkemaskin

Termoformende MAP-pakkemaskin

Thermoform Vacuum Skin Emballasjemaskin

 

 

 


Innleggstid: Mar-12-2022