Utien termoformende pakkemaskiner

Utien Pack er en ledende utvikler avtermoformende pakkemaskinerog dekker et bredt spekter av bransjer, inkludert mat.De har designet og produsert termoformende pakkemaskiner siden 1994, noe som gjør dem til en spesialist i bransjen.

Termoforming pakkemaskinerer allsidige og kan brukes til ulike bruksområder.Termoforming vakuumpakking og MAP (modifisert atmosfære emballasje) maskiner er to av de mest populære maskinene i termoforming emballasjeprosessen.

Termoforming av vakuumemballasje innebærer å fjerne luft fra emballasjebeholderen for å skape et vakuum inni.Denne teknikken brukes ofte for produkter som kjøtt, fisk og meieriprodukter som krever lengre holdbarhet.Ved å fjerne luft fra emballasjen forhindres bakterievekst, og produktkonserveringen forbedres.

MAP er en konserveringsteknikk som brukes til å forlenge holdbarheten til mat ved å erstatte luft i emballasjebeholderen med en modifisert gassblanding skreddersydd for produktets spesifikke behov.Dette miljøet hjelper til med å bevare produktet.

For mer informasjon om våre produkter eller for å legge inn en bestilling, vennligstkontakt oss i dag.

 

 


Innleggstid: Apr-06-2023